divendres, 25 de febrer del 2011

Ritme i meravelles!!

Sembla que la gent encara està resacosa del fantàstic Torneig de Carcassonne de la Llum, i per això aquest dijous vam tenir menys parròquia del què estava sent habitual les últimes setmanes.

També hi influeix és clar, que una delegació del Club del Joc s'hagi desplaçat a Cannes aquest cap de setmana per a assistir al Festival International des Jeux, el segon festival de jocs de taula més important d'Europa. A veure quines novetats ens porten...

Igualment, vam estar prou entretinguts perquè ha aparegut un nou joc que captiva a les masses: Ritmo y Bola!!
Cada jugador rep un personatge amb un gest característic i al més pur ritme "We will, we will rock you" s'han d'anar "passant" els gestos amb la resta de jugadors. Qui es despisti donarà la seva tarja al jugador que li havia passat, que ara tindrà dos gestos possibles; i n'agafarà un altre. Xivarri i disbauxa garantits.




Mentrestant el Ferran es feia el seu jardinet per a aconseguir una victòria al Dominion, i els expulsats al pis de baix emprenien una partida a 7 bandes al 7 Wonders, amb victòria del que us parla que es va aprofitar dels que no hi havien jugat mai i dels que no s'hi veien entre cerveses i mojitors per a acumular coneixements científics.
Fa patxoca, eh?