dimarts, 21 de febrer del 2012

4rt Torneig de Carcassone de la Llum

El passat dijous 16 de febrer, es celebrà la quarta edició del Torneig de Carcassonne de la Llum que, amb 46 participants, va batre el rècord d'assistència fins ara.

El bisbe Galceran va ser una font inesgotable de punyalades en totes les partides, obligant als jugadors a canviar l'estratègia típica. Van florir les ciutats petites ja que això permetia canviar el bisbe de lloc i que deixés de molestar.




El millor de Manresa, Rubí, Gavà i altres contrades va ser present en una nit entretinguda i intensa. Després de varis intents, finalment en Jordi Vilajosana aconseguí la victòria i una expansió de La Torre (llàstima que ja tenia totes les ampliacions que regalàvem). La cuota tongo de membres del Club del joc al podi va recaure en l'Arnau Torradeflot que es va endur una expansó del drac i la princesa. La tercera classificada, Ariadna Borràs, s'endugué una expansió del fantasma.

Els guanyadors

La secció disfressada
Per acabar, només donar-vos moltes gràcies a tots els assistents per aquesta nit tant divertida, moltes gràcies a Devir per la col·laboració i us emplacem a la 5è Torneig de Carcassone de la Llum.

3 comentaris:

Núria (una de les de Rubí) ha dit...

Gràcies a vosaltres per la bona organització i el gran ambient que sabeu crear! Si tot va bé, l'any vinent repetim :)
Ah, i el bisbe Galceran ja ens acompanya a les noves partides, hehe!

Anònim ha dit...

Que consti que a Manresa no només juguem al Carcassonne. Si voleu venir al Tast de Jocs, ja ho sabeu!!

Canya ha dit...

Alerta! ja els sento, ja s'acosten... ja son aqui!!!
aaaaaaaaaaaaaagh!

Ziga-Zaur!!!