dimecres, 22 de febrer del 2012

Ja el tenim aquí: Tast de jocs 2012

No en vam tenir prou l'any passat que aquest hi tornem. Conscients que el maig ja fa solet i el dia convida més a escapar-se que a tancar-se per a jugar a jocs de taula, aquest any el Tast de Jocs serà els dies 10 i 11 de març.

Què és el Tast de Jocs? Doncs el Festival anual de jocs de taula que organitza el Club del Joc de Manresa des de l'any passat. El festival té l'objectiu de durant un cap de setmana jugar i fer jugar la gent de la ciutat de Manresa, fidels a les nostres idees de difusió del joc de taula com a oci alternatiu.

La localització torna a ser l'Institut LLuis de Peguera de Manresa que tant bé ens va acollir l'any passat.


Les principals activitats aquest any, apart de la barra lliure de jocs amb tota la nostra ludoteca, seran un torneig de King of Tokyo, un Cash'n Guns Life i la final del Killer que s'ha estat jugant per Manresa els últims tres mesos. 

Pels que no vau venir l'any passat, aquí teniu un petit resum.

Tots aquells que estigueu vinculats a entitats d'educació en el lleure com esplais, escoltes o mijacs, us agrairem qualsevol difusió que ens pugueu fer. Si algun grup està interessat en participar el dissabte a la tarda, que ens avisi i podrem preparar alguna activitat concreta.

Per això i qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a clubdeljoc@gmail.com

Us hi esperem!!!