diumenge, 20 de novembre del 2011

Triple zero per al guanyador del torneig de Blokus!!

Dijous passat vam celebrar a la Peixera el Torneig de Blokus del Club del Joc. S'ha de dir que la participació va ser més que satisfactòria amb dinou persones lluitant per la victòria.  L'arranjament de taules ja va ser quasi com fer una partida.
L'altell de la Peixera com un ou...
La partida va recaure en el Jean-Philippe que apart de guanyar les tres rondes, va aconseguir un zero en totes elles. Recordem que en el Blokus guanya qui col·loca més peces. Un zero equival a col·locar totes les peces, una fita més que difícil. I sobretot quan a la taula de les puntuacions més altes es van enfrontar tots els pesos pesats.
A la dreta de tot, JP "triple zero, triple perfect!!"
Felicitem també a la Laura B. que va passar la mà per la cara a tots els membres del Club del Joc i fanàtics habituals aconseguint una meritòria segona posició. El guanyador es va endur un Lobo i la segona classificada una Resistència, cortesia del CAE.

També informar-vos que ja hem rebut els jocs de la comanda de Nadal i que a partir del dijous que ve els podreu gaudir als dijous de joc.

Us hi esperem!!

1 comentari:

Canya ha dit...

Va faltar el glamur del Carcassone!! el que no es comenta és que el Ferran té la patent de l'excel i en aquesta ocasió l'Arnau i tota la resta ho vam trobar a faltar, aquella emoció, aquells números rodant,... mmm! el reclamarem en la resta de torneigs!

Gran i merescut campió!