divendres, 19 de febrer del 2010

Xavier Juan guanya el 2n Torneig de Carcassonne de la Llum

Dijous 18 de febrer, el Bar-Restaurant els Carlins va acollir els 44 participants de la segona edició del Torneig de Carcassonne de la Llum.

Un cop verificades les inscripcions, es van fer tres rondes de partides, en les quals els participants s’agrupaven, mitjançant un programa informàtic, en 11 taules de 4 jugadors, segons les puntuacions obtingudes en les partides anteriors.

El torneig es va fer utilitzant el joc bàsic del Carcassonne amb l’expansió “La misteriosa Llum” , un element afegit al joc creat pel Club del Joc del CAE i que ja es va fer servir en la primera edició del torneig.

Després de les tres rondes de partides, Xavier Juan va ser el guanyador. El segon lloc va ser per a Nasi Rius i el tercer per a Jordi Lorente. A més a més d’un diploma acreditatiu, varen rebre un joc de taula cedit per Devir, l’empresa distribuïdora del Carcassonne. Entre els participants que no van guanyar, també es va fer un sorteig de 4 jocs cedits per la mateixa empresa.Classificació final del segon Torneig de Carcassonne de la Llum

1 comentari:

Ausias ha dit...

hola, M'agradaria ,si és posible, que es puguéssin veure les llistes de classificació final. Si no és molt demanar...