dissabte, 13 de febrer del 2010

Tot a punt per al 2n torneig de Carcassonne de la llum

Foto dels guanyadors de l'edició del 2009


Tothom qui vulgui ja es pot inscriure a la 2a edició del Torneig de Carcassone de la Llum, que es farà el dijous 18 de febrer al Bar-Restaurant Els Carlins, a les 9 del vespre, en el marc de les Festes de la Llum de Manresa. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través de l’adreça electrònica clubdeljoc@gmail.com. El torneig està obert a un màxim de 50 participants.

El torneig es farà utilitzant el joc bàsic del Carcassonne amb l’expansió “La misteriosa Llum” , un element afegit al joc creat pel Club del Joc del CAE i que ja es va fer servir en la primera edició del torneig. S’utilitzarà el sistema suís de competició, amb tres rondes. Aquest sistema afavoreix que els jugadors sempre juguin amb altres jugadors amb puntuacions similars.


En aquests moments ja hi confirmada la participació de 15 persones, entre les quals hi ha en Roger Canyadell, guanyador de l’any passat, que posarà el seu títol en joc.


Per donar més ambient al torneig, es recomana als jugadors venir vestits de l’època medieval. DEVIR, l’empresa distribuïdora del joc per a l’estat espanyol, col·labora per segon any en el torneig aportant els jocs per fer les partides i uns lots de jocs per als guanyadors.

Fins dijous