dimarts, 26 de juny del 2012

Dijous 28 de juny, finalitza la 9a temporada de les nits de joc


El dijous 28 de juny es farà la darrera sessió d’aquest curs de les nits de joc del CAE. Es farà respectant el lloc i l'horari habitual: al cafè teatre la Peixera, a partir de 2/4 de 10 del vespre.

D’aquesta manera es tancarà la novena temporada de les nits de joc. La temporada va començar el mes de setembre, coincidint amb la Setmana de Jocs al Carrer 2011 i, en total s’hauran fet 39 sessions, amb una participació que va des de les 8-10 persones els dies menys concorreguts a més de 40 persones en algunes sessions. En el marc de les nits de joc també s’han disputat tres tornejos: un de blokus, el 4t Torneig de Carcassonne de la Llum i el 1r Torneig de Colons de Catan de Manresa. 


Les nits de joc és una activitat singular a Catalunya, tant pel que fa al seu format com per la seva trajectòria. Varen néixer l'any 2003, arran de la bona acollida que va tenir entre la població juvenil la celebració de la 1a Setmana de Jocs al Carrer. En aquestes nou temprades s’ha canviat diverses vegades d’ubicació: la Taverna dels Predicadors, Els Carlins i, des de l’any 2010, La Peixera. Consisteixen en una trobada setmanal, de caire informal, oberta a totes aquelles persones interessades en gaudir d’una estona de pràctica o d’aprenentatge de jocs. El Club del Joc del CAE prepara i dinamitza aquestes sessions, possibilitant la pràctica de diferents tipus de joc: de cartes, abstractes, d'habilitat, d'estratègia, etc. Aquelles persones que ja coneixen els jocs hi poden jugar lliurement i si algú en desconeix algun o té interès per conèixer-lo, els membres del Club del Joc li ensenyen. L’activitat és gratuïta i no requereix cap inscripció.

La programació de les nits de joc es reprendrà el mes de setembre coincidint amb la celebració de la 10a edició de la Setmana de Jocs al Carrer.