dilluns, 21 de maig del 2012

1r Torneig de Colons de Catan del Club del Joc - Crònica de la primera jornada

Com ja veníem anunciant, la setmana passada es va celebrar al cafè-teatre la Peixera, la primera jornada del 1r Torneig de Colons de Catan del Club del Joc.

A l'inici de les hostilitats vint valents es van presentar al tret de sortida, repartits en cinc taules que portaven els noms dels recursos característics del joc: fusta, ovella, blat, pedra i maons.


Ens va agradar molt veure cares desconegudes que sempre és interessant.

Però anem pel què hem d'anar, com es van desenvolupar les partides?

A la taula Ovella, el Nasi va fer de llop amb pell de idem i amb la seva tàctica meridià o també anomenada "construeixo una autopista que travessa l'illa i tan panxo" va arrasar els seus contrincants.

Contra tot pronòstic, l'Arola es va imposar a la taula Blat, resistint "in extremis" el triple atac combinat dels Cambero Brothers+ Jordi que al final van ser bona gent i van decidir no aliar-se, tot i que el Jordi en tenia no poques ganes.

A la taula Pedra, també anomenada llampec, la Maria Jesús va fotre un bany tal als seus contrincants, que encara no saben què va passar. I alerta, va saltar la sorpresa, Xevixan últim amb cinc punts!! Les lleis de la física i la química i el concepte mateix del bé i el mal van perillar per un moment...

A la taula Totxo, el nom molt adequat, el Joan va aconseguir imposar-se després d'un primer moviment cisalla que va escapçar totes les perspectives de creixement del Ferran.

Per acabar, a la taula Fusta, on curiosament tothom buscava aquest recurs que no sortia ni per casualitat; el Carlos va guanyar per esgotament mental. En el temps que va durar la partida, probablement la Maria Jesús hauria pogut guanyar el campionat...

Podeu trobar tota la classificació aquí.

Us esperem a tots aquest dijous a la segona i última ronda!!