dissabte, 24 de setembre del 2011

Es posa en marxa la 9a temporada de les Nits de joc

El dijous, 15 de setembre, es va donar el tret de sortida de la novena temporada de les nits de joc. Durant tot el curs escolar, tots els dijous, des de 2/4 de 10 fins passada la mitjanit, tothom qui vulgui podrà gaudir a la Peixera d’un espai on poder jugar als jocs de taula que es proposen des del Club del Joc del CAE.


La novetat d’aquest any és l’avançament de la data d’inici, de manera que s’aconsegueix donar continuïtat a les activitats de jocs que es van fer a les nits de la Setmana de Jocs al Carrer. En la darrera d’aquestes nits, concretament la del dia 8 de setembre, una vegada acabada l’activitat a la Plaça Major a 2/4 d’1 de la nit, els participants ja es van traslladar a la Peixera per continuar jugant. D’aquesta manera es volia simbolitzar la posada en marxa de les nits de joc 2011-2012.


Les nits de joc mantenen l’esquema de l’any passat, en el qual el CAE posa a l’abast dels participants gairebé un centenar de jocs del seu fons lúdic per tal que hi puguin jugar o aprendre’n el seu funcionament. Mensualment s’escullen 4 jocs que es potencien en les diferents sessions d’aquell mes. Els jocs escollits per aquest mes de setembre són el Condotierre, el Set, el Chin Chin i el Chain Reaction.


La programació del curs 2011-2012 de les nits de joc es complementa amb l’organització, al mateix lloc i en el mateix horari, de tres tornejos repartits al llarg de l’any: Torneig de Blokus -el 17 de novembre-, el 4t Torneig de Carcassonne de la Llum –el 16 de febrer- i un Torneig de Colons de Catan –el 17 i 25 de maig-. La participació, tant a les nits de joc com als tres tornejos, és totalment gratuïta.


Les nits de joc varen néixer l’any 2003 i consisteixen en una trobada setmanal, de caire informal, oberta a totes aquelles persones interessades en gaudir d’una estona de pràctica o d’aprenentatge de jocs. Els membres del Club del Joc del CAE organitzen i dinamitzen aquestes sessions. Aquelles persones que ja coneixen els jocs hi poden jugar lliurement i si algú en desconeix algun, els membres del Club del Joc l'hi ensenyen.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Arnau a veure si actualitzes la pàgina, que fa un mes que no hi dius res!
no se, explica com va anar a Còrdova, novetats d'enguany, recomanacions de nadal o aquestes coses...

Arnau ha dit...

No us amagueu darrere això dels anònims, traïdors!! Doneu la cara!!