divendres, 27 de maig del 2011

Ferran Renalias guanya el 3r Torneig d'Ubongo

Ferran Renalias va ser el guanyador del 3r Torneig d'Ubongo que el CAE va organitzar el 26 de maig per commemorar el Dian Internacional del Joc.

Després de tres rondres de partides el resultat final va ser força igualat entre els 10 participants. El segon lloc va ser per la Bibiana Olivé i el tercer per a l'Arnau Torredeflot. Tots tres es van endur un joc de taula cedit per Homoludicus, l'empresa distribudidora de l'Ubongo a l'estat. Entre la resta de participants es van sortejar dos jocs més de la mateixa editorial.

El Torneig d'Ubongo es va fer en el marc de les nits de joc que el CAE organitza a la Peixera, i que aquest curs tindran continuitat fins el 16 de juny.


3 comentaris:

Roger Olivella ha dit...

ei felicitats als guanyadors però deixeu-me dir..
..tongo! tongo! tooongo!
:-p

Arnau ha dit...

Perdó, però tot i la victòria vam deixar triar a la segona classificada primer perquè era de fora. Tampoc és que li venguéssim especialment el "De Mudanzas" perquè nosaltres voliem el "Set"... ;op

Canya ha dit...

com pot ser que un daltònic guanyi un joc on l'important és fer el màxim dels mateixos colors i colors diferents però alguns molt semblants ?¿?

en tot cas felicitats! ja era hora que guanyés alguna cosa!