dimarts, 5 d’abril del 2011

Festival Tast de Jocs a Manresa!!

Amb una mica de retard, però des del Club del Joc estem molt contents d'anunciar que els pròxims dies 30 d'abril i 1 de maig, celebrarem a Manresa el primer Festival Tast de Jocs.

Amb aquest acte obert a tothom, el Club ha volgut fer un esforç per a anar més enllà de les seves activitats habituals en la voluntat de difondre i reivindicar les possibilitats dels jocs de taula com a eina d'entreteniment, però també de relació i educació.


Apart de les diferents activitats planificades com la presentació del joc Verbàlia a càrrec de Màrius Serra, una partida multitudinària d'Scrabble i una partida als Homes LLop teatralitzada; hi haurà una ludoteca permanent per a què pugueu jugar sense parar tot el cap de setmana.
Properament penjarem més informació amb els horaris exactes de les activitats i altres informacions d'interès.

El dissabte al matí hi haurà una trobada d'entitats relacionades amb el joc per tal de conèixe'ns i compartir experiències i possibles activitats conjuntes. Tots els que estigueu interessats a participar, podeu contactar amb nosaltres a l'adreça indicada a baix.
Si teniu interès en alguna informació en concret o voleu col·laborar de qualsevol manera, ens podeu contactar a clubdeljoc@gmail.com

Us esperem al Tast de Jocs!!

1 comentari:

Club Ludicosocial ha dit...

Us hem respost públicament a la vostra invitació al TAST DE JOCS:

http://bit.ly/fbFRTC

Gràcies i fins aleshores!!!