dimarts, 2 de setembre del 2008

Autors per als vespres de la Setmana

Dijous i dissabte comptarem amb la visita d'autors de jocs que ens vindran a presentar les seves creacions.
D'entrada, per a inaugurar els vespres, tindrem en Víctor Melo. En Víctor va guanyar la primera edició del Concurs de Creació de jocs de Granollers, emmarcat dins la fira Jugar x Jugar, amb el joc "El mercado de Tlatelolco". És un joc amb una mecànica simple però elaborada: en una quadrícula de 4x4 caselles on cadascuna d'elles representa una parada de mercat, cada jugador controla quatre comerciants, un per a cada columna. Per torns, cada jugador pot, o bé moure les parades del mercat o bé comprar. Pel mig hi ha el rei, que determinarà el guanyador, governadors...
El joc no el trobareu a les botigues, doncs no ha estat editat, però us en podeu baixar les regles i fer-vos-en un amb el material que trobareu en aquest fòrum.
Per altra banda, dissabte la gent de Vexillum ens presentaran el Patim patam patum, joc ambientat a la Patum de Berga, editat l'any passat, i guanyador de l'última edició del Concurs de creació de jocs de Tona, dins la fira Joc joc.
Al joc, cadascú porta una comparsa, i ha d'intentar col·locar el màxim dels seus personatges a dins les places abans que s'acabi la ronda. El moviment, a base de cartes, algunes amb característiques especials.
Tant dijous com dissabte hi haurà les corresponents partides. Com que la quantitat de jocs serà limitada, aquells o aquelles que tingueu ganes de provar-ne un o altre ens ho podeu fer saber i us guardarem lloc. Només cal que ens escriviu un correu a clubdeljoc@gmail.com o que ens deixeu un comentari al bloc.