dijous, 6 de setembre del 2012

Més de cent persones en una nit de la Setmana de Jocs al Carrer memorable

Tal com ho sentiu, ahir al vespre, durant la sessió nocturna de la Setmana de Jocs al carrer, vam omplir la plaça Major fins al punt de tenir totes les taules plenes i que la gent s'hagués d'emportar els jocs a les terrasses dels bars.

Amb una mitja de més de 80 persones al llarg de les dues hores, vam passar en varis moments de les cent i això si no contem el total de persones que van passar per allà en un moment o altre. Es parla d'algun dijous memorable fa uns anys on es van superar les cent vint persones, però per mi ahir ja va ser una nit espectacular.

Jocs i jugadors
Espectacular vol dir molta feina a explicar jocs, i molt diferents, des de jocs abstractes per a dos, joc curts i ràpids per a grups de sis (o vuit!) i jocs més densos per als que s'hi volien posar. Jocs per a families, jocs per a grups d'amics, en fi... un no parar!

Vam passejar-nos una mica per allà per a conèixer la gent que havia vingut a jugar, algunes cares conegudes però moltes que no.

 L'Aleix té 28 anys i va venir amb un amic que li agraden molt els jocs. El dimecres era el seu segon dia. D'entre tots els jocs que ha provat, ens recomana el Blokus i el Ricochet Robots.










 L'Adrià és un manresà de 24 anys que ja ha jugat molt. Aficionat als jocs de taula, també ha vingut als Dijous de Joc a la Peixera i a la segona edició del Tast de Jocs. D'entre els jocs que ha provat, ens recomana el Pony Express.

La Sara és una exmembre del Club del Joc (torna Sara!), que quan pot busca temps per a fer una partida o per a dissenyar els fantàstics cartells del nostres tornejos.
Aquí la podem veure fent un Dice Town.
 L'Elena, amb 22 anys és la més jova dels entrevistats. Agafada per sorpresa ha argumentat "que l'havien portat enganyada", però no ha dubtat a recomanar-nos el King of Tokyo per a passar una estona entretinguda.
Tot i que aquí la podem veure fent un Coyote. Ai, ai, ai, aquest -10...
Moltes gràcies als entrevistats per la vostra paciència. Avui dijous més jocs a la Plaça Major de Manresa a partir de les 22:00. I avui a les 24:00 ens traslladem a la Peixera per a inaugurar els Dijous de Joc.