dilluns, 14 d’abril del 2008

Èxit del II Cap de Jocs


La segona edició del Cap de Jocs va ser un gran èxit. Prop de 70 persones varen participar, en algun moment o altre, en les diferents partides i jocs que es van succeir al llarg de tot el cap de setmana del 12 i 13 d'abril a la casa de Can Server (Sant Joan de Vilatorrada). A més a més dels participants habituals a les activitats del Club del Joc del CAE, al Cap de Jocs hi van participar persones procedents de Barcelona, Igualada, Sabadell, Parets, etc.

La segona edició va començar dissabte matí amb una sessió Beta. L'objectiu d'aquesta sessió era la de dissenyar i provar nous jocs. Després de dinar i al llarg de tota la tarda es van fer partides de nombrosos jocs: Blokus, Ligretto, Bang, Carcassonne, Genial, etc. Després de sopar es va dur a terme una original sessió de jocs ambientats: al soterrani de la casa es va fer una partida de "Misteris de l'Abadia", amb música gregoriana, també hi va haver una partida de cash&guns amb música de gansters i gavardines, etc. I en acabat, un parell de partides d'Homes Llop.

Alguns dels participants gairebé no varen dormir i varen "empalmar" amb els jocs d'exterior que hi havia programats per al diumenge al matí.

Des del Club del Joc volem agrair a totes les persones que han participat en aquest Cap de Jocs.

1 comentari:

uri ha dit...

Moltes gràcies a tots els que vareu participar al Cap de Jocs i vareu fer que sigués un èxit!
Fins la propera!