diumenge, 26 de maig del 2013

Ivan Culebras guanya el 2n Torneig de Colons de Catan

Ivan Culebras ha estat el guanyador del 2n Torneig de Colons de Catan de Manresa. Com a guanyador del torneig s’ha emportat un exemplar del joc Catan: Colons d’Amèrica cedit per Devir, l’editorial que comercialitza aquest joc a l’estat espanyol. El segon lloc ha estat per Sergio Cristobal i el tercer per a Xavier Xan, membre del club del joc. Amb aquesta classificació, l’Ivan i el Sergio obtenen plaça per participar al Campeonato Estatal de Colonos de Catan que es farà a Madrid el dia 15 de juny de 2013.



El torneig s’ha dut a terme els dies 16 i 23 de maig al Cafè teatre La Peixera i hi han participat 17 persones. Aquesta és la segona edició d’aquest torneig que es consolida dins la programació d’activitats del CAE i del Club del Joc.

dissabte, 11 de maig del 2013

2n Torneig de Colons de Catan





Per segon any consecutiu, organitzem un torneig de Colons de Catan, al bar La Peixera de Manresa. Us esperem els propers dijous 16 i 23 de Maig, jugarem a partir de 2/4 de 10 fins a les 12 de la nit.
 
Aquest Torneig es classificatori per al Campeonato Nacional de Colonos de Catán que es farà a Madrid el dia 15 de juny de 2013.
 
Aquesta activitat forma part dels actes de celebració del Dia Internacional del Joc (28 de maig).


Modalitat del torneig:

- 2 dies amb 1 ronda de partides cada dia, agrupant els jugadors/es per puntuacions similars.

- Partides de 4 jugadors/es.

- Joc bàsic Catan sense cap expansió

Inscripcions: prèvies a clubdeljoc@gmail.com. S'admeten equips formats per dos jugadors/es: un per a cada dia.

 Us esperem !