dijous, 30 de setembre del 2010

Tornen les nits de joc, aquest any a La Peixera

El dijous 7 d'octubre s'inica una nova temporada de les nits de joc, amb una novetat molt important: un canvi d'ubicació. Aquest any, les nits de joc es faran a La Peixera, amb una doble intenció: experimentar en nous espais i captar nous adeptes.

De totes maneres es mantenen els dijous, com a dia estable de jocs, l'horari de 2/4 de 10 a 12 de la nit i l'estructura habitual de jocs del mes i de tornejos puntuals.

La Peixera està al carrer de la Codinella, just al davant de la nova passera de les Escodines.

Us hi esperem i també esperem les vostres opinions osbre aquest nou emplaçament.

dijous, 9 de setembre del 2010

Rècord de participació a la 8a edició de la Setmana de jocs al carrer

Cada any s'intenta millorar la setmana de jocs al carrer respecte anys anteriors, i mica en mica, cada any augmenta el nombre de participants de l'acte.
Aquest any em vist la resposta dels manresans i manresanes amb una participació d'unes 2.800 persones durant els 4 dies.




Les nits de joc han acollit unes 320 persones al llarg de les quatre nits, sent divendres 3 de setembre la nit amb més afluència de gent.







La gimcana de botiguers també a augmentat la participació respecte altres anys amb una vuitantena de participants. 

dimarts, 7 de setembre del 2010

Final de la 8a edició de la Setmana de jocs al carrer


Dissabte passat va concloure la 8a edició de la setmana de jocs al carrer amb el primer campionat de llançament d'espardenya de Manresa a la Plana de l'Om, que va començar a 2/4 de 5 de la tarda.
El campionat va concloure amb la participació d'una vuitantena de persones.
El guanyador de la categoria infantil va ser Lluís Mateu amb 30'56 metres amb 3 llançaments i  el guanyador de la categoria d'adults va ser Nasi Muncunill amb 26'80 metres.